Telepítsen egy függőágyat, hogy feldobja a belső terét 

Azt tervezi, hogy függőágyat akaszt fel beltérben, de aggódik, hogy kárt tesz a mennyezetben vagy a falakban? Bár elsőre kissé bonyolultnak tűnhet, a jó hír az, hogy nagyon egyszerű, ha van némi know-how-ja a megfelelő szerszámokkal párosítva. 

A függőágyak csodálatos kiegészítői bármely belsőépítészetnek, így az egyik beszerelése olyasmi, amit soha nem fog megbánni. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket, és mielőtt észrevenné, pillanatok alatt pihenhet a függőágyas székben vagy a beltéri függőágyakban. 

Végtére is, nincs semmi, ami felülmúlhatja a végső kényelmet és a pihenést, amit a függőágyakban a nappaliban vagy akár a hálószobában élvezhet. 

A függőágyak csodálatos kiegészítői bármely belsőépítészetnek, így az egyik beszerelése olyasmi, amit soha nem fog megbánni.

Olvasson tovább az alábbiakban, hogy megtudja, hogyan lehet a függőágyakat beltérben a legjobban felakasztani, függetlenül a választott modelltől vagy márkától. 

Telepítse a szükséges hardvert

A függőágyak beltéri felszerelésének legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a szükséges hardverek mennyezetbe vagy falba történő beszerelése.

Ennek a különleges módszernek az elsődleges előnye nem más, mint a kisebb lábnyom. Ahogyan az várható volt, a mennyezetről vagy falról való lógás a legtöbb állványhoz képest kisebb helyet foglal el. Természetesen a hátránya a telepítés sikeres befejezéséhez szükséges erőfeszítés, szerszámok és idő. 

Ez a felfüggesztési módszer a nehézség szempontjából nagyon eltérő lehet, ami az Ön házától függ. Legtöbbször csak egy szegecskereső használatára van szükség, amely segít megtalálni két megfelelően erős falszegecset, amelyek elbírják a test teljes súlyát. 

De mint bármi más a világon, nem minden fából készült faléc egyforma. Vannak olyan falécek, amelyek nem olyan erősek, mint mások, olyan tényezők miatt, amelyeket nem tud befolyásolni, mint például a páratartalom és a kor. Más szegecseket lehet, hogy nem megfelelően szereltek be a kezdetektől fogva. Kerülje a függőágyak gipszkartonra akasztását, és ehelyett mindig először keressen egy szegecset, mielőtt bármit is tenne. 

A függőágyak beltéri felszerelésének legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a szükséges hardverek mennyezetbe vagy falba történő beszerelése.

Vitathatatlanul nehezebb egy függőszéket beltérben felállítani. Olyan szerkezetileg szilárd gerendát vagy mennyezeti gerendát kell keresni, amely a teljes testsúlyt megtartja anélkül, hogy veszélyeztetné a biztonságát. Bár a függőszékhez jól jöhet egy állvány, a gerendákra vagy gerendákra szerelt horgok és egy lánc hozzáadása gyakran a legjobb felfüggesztési technika, amit kipróbálhat.

Továbbá, bár megkeresheti a csapokat egy csapkereső segítségével, befúrhatja vagy becsavarhatja a horgokat, és rögzítheti a hardvert saját maga, a legtöbbször a legjobb, ha szakember, például egy építési vállalkozó segítségét kéri, ha úgy dönt, hogy ezt a módszert választja. 

Ezzel nem akarlak elijeszteni. Sokan próbálkoznak a rögzítő hardverek önállóan történő beszerelésével. Csak tekintse ezt figyelmeztetésnek, hogy a függőágyak helytelen felakasztása esetleges sérülésekhez vagy akár komoly károkhoz is vezethet a házában. 

Keresse a stabil és szilárd rögzítési pontokat

Jó alternatíva a beltéri függőágyak gerendáról, gerendáról vagy csapról való felakasztásához, ha más stabil és szilárd rögzítési pontokat keres a háza körül.

Csak tekintse ezt valami hasonlónak, mint a függőágyak kinti felakasztását. A leggyakoribb módszerek közé tartozik, hogy a függőágyat felfüggesztő hevederekkel két fához rögzítik. Ha a háza rendelkezik két erős és erős elemmel, például egy oszlop vagy egy szabadon álló mennyezeti gerenda, akkor ez a módszer működhet. Ugyancsak jól működik oszlopokkal vagy korlátokkal ellátott teraszokon és fedélzeteken is. 

De ismét, hasonlóan a fenti első módszerben említett hardverek telepítéséhez, fontos, hogy használat előtt győződjön meg arról, hogy olyan funkciókat választ, amelyek elég erősek ahhoz, hogy megtartsák a test súlyát. 

Használja Hammock állványok

A függőágy állványok kétségtelenül a legegyszerűbb módszer a házon belüli függőágyak felakasztására. Az állvány használatával nem csak a mennyezetbe vagy a falba való fúrás szükségessége szabadul fel, mert nagyon hordozható is. Lehetővé teszi, hogy a függőágyat gyorsan áthelyezze egyik szobából a másikba vagy akár a szabadban, ahogyan azt előnyben részesíti. 

Még ha sok kiváló függőágy állvány van is, amit ma találhat, győződjön meg róla, hogy a leghordozhatóbb modellt választja. Ha lehetséges, válasszon olyat, amelynek beépített állványa könnyű és egyszerű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé.  

Vitathatatlanul nehezebb egy függőszéket beltérben felállítani.

Anyagok és eszközök a függőágy telepítéséhez 

Szerencsére a függőágyak felakasztása nem olyan nehéz, még akkor sem, ha úgy dönt, hogy a mennyezetre vagy a falra szereli a hardvert. Csak néhány alapvető felfüggesztési hardverre és egyszerű szerszámokra van szüksége.

Felfüggesztési hardver

Kezdheti néhány nagy teherbírású hardverrel, amely elég erős ahhoz, hogy megtartsa a testsúlyát. Ne felejtse el a vasalatot a szegecsekbe szerelni egy szegecskereső segítségével. 

Ezt a feladatot különböző típusú hardverek végezhetik el, de a legjobb választás a csavaros szemek vagy a szemcsavarok. Az S-kampók és a J-kampók is működhetnek, ami különösen az elrendezéstől függ. 

Alapvető eszközök

Ezután csavarozza vagy fúrja be a felfüggesztés hardvereit. Keressen egy szerkezetileg ép csapot a csapkereső segítségével. Ismét győződjön meg arról, hogy nem horgonyozza le a függőágyakat a fém szegecsekhez hasonló, általában sok hatalmas lakóépületben található fémszegecsekről. A hardvereket ezután fúrhatja be. Egy fúrófej és egy elektromos fúrógép leegyszerűsítheti ezt a lépést. 

Hammock szíjak

A függőágyak rögzítésére szolgáló függőágypántok használata messze a legjobb módszer a függőágyak rögzítésére a hardverhez. Győződjön meg róla, hogy a hevedereket a megfelelő távolságban rögzíti a megfelelő mennyiségű megereszkedéstől a kényelmes fekvés eléréséhez.

Lehet, hogy először egy kicsit játszani kell a magassággal és a lógással, amíg el nem éri a megfelelő lógási szöget. Amennyiben nem állnak rendelkezésre hevederek, erős kötelek vagy láncok is használhatók alternatív felfüggesztési rendszerként. 

A függőágy az egyik legjobb kiegészítő, amely témától függetlenül egyedi hangulatot kölcsönözhet a belsőépítészetnek. Kövesse a fenti lépéseket és tippeket, és élvezze a hintázást a legteljesebb mértékben! 

Ugyanabból a kategóriából: