A weboldal neve

elenleg több mint 140 millió .com végződésű domain név van már regisztrálva.

Ez azt jelenti, hogy minden jó domain név regisztrálva van, ahogy olvasod. Valószínű, hogy valaki regisztrálni fog egy olyan domain nevet, amire Ön gondol, ezért okos dolog regisztrálni egy domain nevet, amint eszébe jut egy ötlet. Az azonnali domain regisztráció kevés pénzbe kerül, és nem fogja megbánni.

A regisztrációhoz minőségi weboldal tárhely is szükséges.

Ezért minden okos vállalkozó proaktívan regisztrál domain neveket még a vállalkozás indítása előtt. A domain nevek olcsók, és egy évre regisztrálhatók. Ha úgy dönt, hogy nem folytatja az online vállalkozás ötletét, akkor hagyhatja, hogy lejárjon, és ekkor a domain regisztráció másnak lesz engedélyezve.

A lényeg az, hogy ha komolyan gondolja az üzletépítést, akkor azonnal el kell kezdenie a domain regisztrációt. Ez segít megvédeni a márkaidentitását, az üzleti nevét és még a jövőbeli üzleti ötleteit is.

A domain regisztrálásához létre kell hoznom egy weboldalt?

Nem, a domain regisztrációhoz nincs szükség weboldalra. Regisztrálhat egy domain nevet, és később létrehozhat egy weboldalt. Regisztrálhat egy domainnevet és létrehozhat egy ideiglenes webhelyet vagy egy “hamarosan” oldalt is.

Sok vállalkozó a domainneveket digitális ingatlanokként kezeli, ezért regisztrálnak egy jó domainnevet, és megtartják a megfelelő vevőnek, aki magasabb áron akarja majd megvenni, mint amennyit a domain regisztrációjáért fizettek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb nevet a domain regisztrációhoz

A domain nevek nagyon fontos szerepet játszanak a weboldal identitásában és sikerében, ezért a név kiválasztása talán a legnehezebb része a domain regisztrációnak. Fontos, hogy alaposan átgondolja, de az is fontos, hogy ne gondolkodjon túl sokat rajta, különben soha nem jut túl a kutatási fázison. Győződjön meg róla, hogy összhangban van az Ön által tervezett tevékenységgel, és hogy könnyen kiejthető, de könnyen gépelhető is legyen, és ne legyen túl hosszú. Ha kiválasztottad, folytathatod a domain regisztrációját, és máris indulhatsz az üzletelésre!

Ugyanabból a kategóriából: