A weboldal neve

elenleg több mint 140 millió .com végződésű domain név van már regisztrálva.

Ez azt jelenti, hogy minden jó domain név regisztrálva van, ahogy olvasod. Valószínű, hogy valaki regisztrálni fog egy olyan domain nevet, amire Ön gondol, ezért okos dolog regisztrálni egy domain nevet, amint eszébe jut egy ötlet. Az azonnali domain regisztráció kevés pénzbe kerül, és nem fogja megbánni.

Read More “A weboldal neve”

Hogyan válassza ki a legjobb iPhone tokot?

Ha szereti az iPhone-ját, érdemes befektetni egy jobb minőségű iPhone tokba. Valószínű Ön is meg szeretné védeni a készülékét váratlan a sérülésektől.

A szervízek tulajdonosai szerint az egyik leggyakoribb probléma a törött kijelző. A képernyők sérülékenyek, főleg akkor, ha az ütés a telefont a sarkán éri, ahol az erő koncentrálódik.

Az alapvető védelem érdekében olyan tokot kell választania, ami ütéselnyelő anyagból készült, és lefedi a telefon sérülékeny sarkait. A szakértők azt javasolják, hogy az iPhone tulajdonosok hanyagolják az olyan műanyag tokokat, amelyek nem abszorbálják az ütést.

Read More “Hogyan válassza ki a legjobb iPhone tokot?”

A legjobb Huawei P20 Lite és Huawei P20 Pro tokok

Ha te is elkezdtél szemezgetni a Huawei egyre jobb és jobb termékeivel, és esetleg te is abban a helyzetben vagy, mint én, hogy nem tudsz dönteni a két okostelefon között, akkor egy kis figyelem elterelésképpen olvasd el ezt a cikket, hogy akármelyik telefont is választod, megfelelő tokod azért mindenképpen legyen hozzá.
Read More “A legjobb Huawei P20 Lite és Huawei P20 Pro tokok”