Mire jó az oroszlánsörény?

A Hericium erinaceus egy ehető gomba, amely számos potenciális egészségügyi előnnyel rendelkezik. Ezek közé tartozik a gyulladáscsökkentés, a kognitív funkciók fokozása és a fogyás elősegítése. Ezenkívül a Hericium erinaceus olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek segíthetnek a rák elleni küzdelemben. Bár több kutatásra van szükség ezen előnyök megerősítéséhez, a Hericium erinaceus ígéretesnek tűnik különböző állapotok természetes gyógymódjaként.

Read More “Mire jó az oroszlánsörény?”

Depressziós tünetek a tizenéveseknél

A tizenéves depresszió azonosítása nem könnyű, mivel a tizenéveseknél a normál hangulatingadozáshoz és a melankóliához hasonló depressziós tüneteket mutathat. 

A depresszió azonban nagyon komoly probléma lehet, amely drasztikus hatással lehet a tinédzserek fejlődő személyiségére, és olyan súlyos problémákat eredményezhet, mint a súlyos szorongás, az iskolai kudarc, az önkárosítás, a kábítószerrel való visszaélés és az öngyilkosság. 

Read More “Depressziós tünetek a tizenéveseknél”

Legyél megszállottja a Makeup Obsession termékeknek

A sminktermékek sosem olcsók, különösen a mai szépségápolási helyzetben. Még jó, hogy a legtöbb drogériás szépségápolási márka meg tudta állni a helyét azzal, hogy minőségi választékot kínál, amely meghaladja az elvárásokat. A legújabb Makeup Obsession termékcsalád szilárd bizonyítéka annak, hogy a drogériás sminktermékek még mindig különleges helyet kaptak minden szépségápolási készletben. 

Ez a londoni székhelyű sminkmárka olyan szépségápolási termékeket árul, amelyek garantáltan minden sminkrajongónak jó ár-érték arányt adnak a nehezen megkeresett pénzükért. A kollekcióban található összes termék olcsó árcédulával rendelkezik, ami biztosan arra készteti a szépség szerelmeseit, hogy a testápolás folyosóján kupacba verődjenek.

Read More “Legyél megszállottja a Makeup Obsession termékeknek”

NYX smink – Áttekintés az ajakápolási termékekről

A NYX vezető amerikai szépségápolási márka. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a márka ajakápolási termékeit. Az ajaktermékek közé tartoznak a folyékony rúzsok, az ajakrúzsok, az ajakfények, a szájceruzák, és a készletek. Az összes termék vegán, teljes, közepes és gyenge fedéssel. Azt állítják, hogy a NYX ajaktermékei Glitter, Glossy, Matt, Metál, Satin, Shimmer és Vinyl bevonatot adnak. A termékek 3 és 25 dollár között mozognak. Nézzük át részletesen az egyes kategóriákat.

Read More “NYX smink – Áttekintés az ajakápolási termékekről”

A legjobb ránctalanító krém

Az évek múlásával ez egy olyan tényező, melytől senki sem menekülhet, éppen ezért minden évben hatalmas összegeket fektetnek esztétikai kezelésekbe, melyek képesek visszafordítani az elmúlt éveket.

Habár az ősz haj a leglátványosabb, mely elárulhatja a korunkat és az idő múlását, mégis a megoldás nagyon egyszerű rá hisz elég egy hajfestés és az ősz hajszálak el is tűnnek.

Ahogyan léteznek olyan problémák, melyeket könnyen meg lehet oldani, vannak olyan problémák is, melyek megoldására helyileg ható összetevőkre van szükség, hogy elrejtsék az idő múlását és annak jeleit.

Ebből az okból kifolyólag létrejött egy olyan összetevőkből álló termék, mely harcol mindezek ellen és a bőrön jelentkező korosodás elleni jeleken, egy ránctalanító krém.

Read More “A legjobb ránctalanító krém”