NYX smink – Áttekintés az ajakápolási termékekről

A NYX vezető amerikai szépségápolási márka. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a márka ajakápolási termékeit. Az ajaktermékek közé tartoznak a folyékony rúzsok, az ajakrúzsok, az ajakfények, a szájceruzák, és a készletek. Az összes termék vegán, teljes, közepes és gyenge fedéssel. Azt állítják, hogy a NYX ajaktermékei Glitter, Glossy, Matt, Metál, Satin, Shimmer és Vinyl bevonatot adnak. A termékek 3 és 25 dollár között mozognak. Nézzük át részletesen az egyes kategóriákat.

Read More “NYX smink – Áttekintés az ajakápolási termékekről”

A legjobb ránctalanító krém

Az évek múlásával ez egy olyan tényező, melytől senki sem menekülhet, éppen ezért minden évben hatalmas összegeket fektetnek esztétikai kezelésekbe, melyek képesek visszafordítani az elmúlt éveket.

Habár az ősz haj a leglátványosabb, mely elárulhatja a korunkat és az idő múlását, mégis a megoldás nagyon egyszerű rá hisz elég egy hajfestés és az ősz hajszálak el is tűnnek.

Ahogyan léteznek olyan problémák, melyeket könnyen meg lehet oldani, vannak olyan problémák is, melyek megoldására helyileg ható összetevőkre van szükség, hogy elrejtsék az idő múlását és annak jeleit.

Ebből az okból kifolyólag létrejött egy olyan összetevőkből álló termék, mely harcol mindezek ellen és a bőrön jelentkező korosodás elleni jeleken, egy ránctalanító krém.

Read More “A legjobb ránctalanító krém”