NYX

NYX smink – Áttekintés az ajakápolási termékekről

A NYX vezető amerikai szépségápolási márka. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a márka ajakápolási termékeit. Az ajaktermékek közé tartoznak a folyékony rúzsok, az ajakrúzsok, az ajakfények, a szájceruzák, és a készletek. Az összes termék vegán, teljes, közepes és gyenge fedéssel. Azt állítják, hogy a NYX ajaktermékei Glitter, Glossy, Matt, Metál, Satin, Shimmer és Vinyl bevonatot adnak. A termékek 3 és 25 dollár között mozognak. Nézzük át részletesen az egyes kategóriákat.

1. Folyékony rúzsok

NYX

A folyékony rúzsok matt és fémes rúzsokat foglalnak magukba. A NYX kivételes folyékony rúzsai az Electro Bright Matte Lip Cream, a Lip Lingerie, a Soft Matte Lip Cream, a Liquid Suede Cream rúzs, a Liquid Suede Metallic Matte, a Powder Puff Lippie, az Xtreme Lip Cream, és a Slip Tease Full Colour Ajakolaj. A folyékony rúzsok 10 dollár alatt elérhetők.

2. Rúzsok

A NYX ezen ajaktermék-kategóriája alatt több száz színminta elérhető. Ezek az rúzsok teljes mértékben fednek, és könnyű érzetet nyújtanak. Vannak szatén, matt, fém, fényes, csillogó és ragyogó árnyalatok is.

NYX

A NYX csodálatos rúzsai közé tartozik a Pin-Up Pout rúzs, a Super Clique Matte, a Macaron Lippie és a Duo Chromatic rúzs.

3. Szájfény 

A NYX ajkafénye teljesen elbűvölő. Gyöngyház ragyogást nyújtanak, amelyek fantasztikus színvilágot és csodálatos, intenzív 3D-s megjelenést biztosítanak.

Ezeket külön-külön vagy bármely rúzs felett fel lehet használni. Nem ragadnak, és sima felületűek. Néhány kedvelt NYX ajakfény: GLOW-ON ajakfény, Filler Instinct Plumping ajakfény, Butter Gloss, Duo Chromatic ajakfény és Midnight Chaos.

4. Szájceruza 

A teljes lefedettségű, matt, szatén és csillogó szájceruza a NYX legjobb ajaktermékei közé tartozik. Ezek annyira olcsók, hogy áruk kevesebb, mint egy dollár. Számos árnyalat elérhető. A híres szájceruzák közé tartozik a vékony ajak ceruza, a Suede Matte, a behúzható ceruza, a becsúsztatható ceruza, a Line & Load Lippie és a LOTD of the Day folyékony szájceruza.

5. Ajak készlet

Az ajakkészletek alapvetően nem különálló termékek, amint azt a neve is sugallja, ezek a különféle ajaktermékekből összerakott készletek, amelyek tartalmazhatnak szájfényt, rúzsokat, ajakolajat, szájceruzát és folyékony rúzsokat. Ezek általában még alacsonyabb áron elérhetőek, mint a termékek külön-külön. Jelenleg kevés ilyen készlet áll rendelkezésre, ezek közül néhány: a Land Of Collies Lip Trio Ornament, az Sweet Chateau Slip Tease Lip Vault, a Lip Lingerie Lippie Dou és a Liquid Suede Lip Kits az online áruházban, sokféle árnyalatban.

Következtetés

A NYX smink egy divat-fanatikus hölgy tulajdonában áll, aki keményen dolgozott az iparág leginkább megfizethető termékeinek behozatala érdekében, így a versenytársak számára magasra tette a lécet. A fent említett ajaktermékeket mind a legjobb minőségben tesztelték, és nemzetközi szervezetek díjazzák őket. Nem tesztelték őket állatokon, és minden termék vegán. Ezek a gyönyörű termékek megtalálhatók bármilyen piacon, és a NYX Smink online áruházban is elérhetők.

Makeup Obsession Golden Honey szemhéjfesték paletta

Legyél megszállottja a Makeup Obsession termékeknek

A sminktermékek sosem olcsók, különösen a mai szépségápolási helyzetben. Még jó, hogy a legtöbb drogériás szépségápolási márka meg tudta állni a helyét azzal, hogy minőségi választékot kínál, amely meghaladja az elvárásokat. A legújabb Makeup Obsession termékcsalád szilárd bizonyítéka annak, hogy a drogériás sminktermékek még mindig különleges helyet kaptak minden szépségápolási készletben.

Ugyanabból a kategóriából: