Makeup Obsession Golden Honey szemhéjfesték paletta

Legyél megszállottja a Makeup Obsession termékeknek

A sminktermékek sosem olcsók, különösen a mai szépségápolási helyzetben. Még jó, hogy a legtöbb drogériás szépségápolási márka meg tudta állni a helyét azzal, hogy minőségi választékot kínál, amely meghaladja az elvárásokat. A legújabb Makeup Obsession termékcsalád szilárd bizonyítéka annak, hogy a drogériás sminktermékek még mindig különleges helyet kaptak minden szépségápolási készletben. 

Ez a londoni székhelyű sminkmárka olyan szépségápolási termékeket árul, amelyek garantáltan minden sminkrajongónak jó ár-érték arányt adnak a nehezen megkeresett pénzükért. A kollekcióban található összes termék olcsó árcédulával rendelkezik, ami biztosan arra készteti a szépség szerelmeseit, hogy a testápolás folyosóján kupacba verődjenek.

Makeup Obsession Golden Honey szemhéjfesték paletta
Makeup Obsession Golden Honey szemhéjfesték paletta

A márka kínálatában minden megtalálható, amire a smink szerelmeseinek valaha is szükségük lehet a sima alapozáshoz, mint például a befejező púderek, az elmosódást, a pirosságot vagy a matt felületet biztosító alapozók, valamint a szemöldökpomádok. A márka emellett pigmentált termékek széles választékával is rendelkezik, mint például szájfény, concealerek, highlighterek és valószínűleg a legőrültebb szemhéjfesték paletták, amelyeket valaha is találhatsz a piacon. 

A márkához tartozó paletták hagyhatják a leginkább erőt adó üzeneteket, amelyeket az embereknek el kell olvasniuk, mielőtt merészebb szemsminket választanának. Számos szemhéjfesték paletta közül választhatsz, mint például az All We Have Is Now, a Be Passionate About és a Be The Game Changer paletták. 

A termékcsalád összes terméke soha nem hagy lyukat a zsebében. Hogy jó ötletet adjunk, az alábbiakban bemutatunk néhányat a legjobban kiválasztott termékek közül, amelyek ehhez a megfizethető és szórakoztató sminkcsaládhoz tartoznak. 

All We Have Is Now szemhéjfesték paletta

Az All We Have Is Now paletta a kollekció legélénkebb szemhéjfesték-palettái közé tartozik, és 12 csillogó és matt szemhéjfestéket tartalmaz, amelyek semleges és meleg tónusokkal büszkélkedhetnek.

Makeup Obsession Ocean Blues szemhéjfesték paletta
Makeup Obsession Ocean Blues szemhéjfesték paletta

Ez a paletta tükörrel is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen felkaphatja a szemhéjfesték ecsetét, és pillanatok alatt készen áll a munkára.   

Brow Pomade

Ennek a kollekciónak a Brow Pomade-ja majdnem úgy működik, mint egy szemöldökkészlet. Ez a csomag öt különböző árnyalatban kapható pomádét és egy praktikus, két végű kefét tartalmaz a termék elkeveréséhez és kiemeléséhez.

Videó: Szemöldök rutin a Smink Obsession Brow Pomade segítségével

Fix & Glow Spray Moon

A Fix & Glow Spray Moon virágos illatával irizáló csillogást hagy maga után, amely a fényben lila színűvé változik, és segíthet felderíteni az arcbőrt, és felfrissültnek hagyja az arcot. 

Game Set Matte Mattifying Primer

A Makeup Obsession mattító alapozója megmondja a nem kívánt zsíros fényt, hogy menjen és távozzon. Ez egy szilikon alapú alapozó, amellyel úgy viselheted és ringathatod a sminkedet, hogy nem kell aggódnod, hogy a nap folyamán csúszkálni vagy csúszni fog. 

Highlighter

A napnál is fényesebb highlightereket kedvelő rajongók biztosan beleszeretnek ebbe a highlighterbe. A Mega Destiny barackos árnyalatából, a Mega Honey mézes árnyalatából, a Mega Karma mély bronzos árnyalatából, a Mega Lighting feltűnő pezsgőszínéből, a Mega Moon lila irizáló árnyalatából és a Mega Metal közepes bronzos árnyalatából választhatsz. 

Lipgloss

A Makeup Obsession termékcsalád 12 szájfény árnyalatot tartalmaz, amelyek ideálisak a rózsás ajkak eléréséhez. A rózsaszín, vörös, pirosas és barackos nude árnyalatok közül választhatsz az áhított fényes szájfényhez.

Ugyanabból a kategóriából: